The Golden Physique

Shop

Retourneren en klachten

Zichttermijn en retourregels (Herroepingsrecht)

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier ( zie einde algemene voorwaarden).

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het artikel in je bezit is. Hiermee wordt bedoeld de dag waarop je bestelling door jou of een derde (je Buren bv) in ontvangst is genomen.

Hoe te handelen in geval je gebruik wil maken van je herroepingsrecht
-Neem Telefonisch of via mail contact op met onze klantenservice
-Je ontvangt hierna een email met hierin de bevestiging van de retouraanvraag, een retourformulier en een retournummer.

Klachtenafhandeling.
Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over de producten en/of dienstverlening zoals je die ervaren hebt met wat voor redenen dan ook. Toch vragen wij je vriendelijk om de klacht aan onze afdeling klantenservice door te geven. Dit kan zowel per e-mail als per reguliere post. Onze medewerkers van de afdeling klantenservice zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:

The Golden Physique
Noordhavenpoort 41
2152HC Nieuw-Vennep
Nederland

Email: info@thegoldenphysique.com

Na ontvangst van je klacht ontvang je van ons een bevestiging hiervan.

Wij zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan meteen op de hoogte stellen.